[trx_sc_layouts_cart type="default" text="" hide_on_mobile="" id="" class="" css=""]

Reiniging

Kledingreparatie vinkeveen is ook uw adres voor het reinigen én impregneren van bootkappen , buiskappen , voortent, en huiken.

Na een bepaalde tijd, wordt uw zeil, buiskap of zonwering vuil en neemt de waterdichtheid van uw doek behoorlijk af. U heeft dan een keuze om een nieuw doek aan te schaffen, maar u kunt deze ook door onze specialisten makkelijk laten reinigen. Wanneer onze specialisten uw zeil onder handen hebben genomen, is uw zeil of tent weer zo goed als nieuw. Deze is dan vuil- en waterafstotend door ons professionele impregneermiddel. Bij ons wordt uw zeil of bootkap snel, vakkundig gereinigd en geïmpregneerd. En dit is uiteraard voor een betaalbaar prijs.

Testimonials

Ik liep vast met mijn Zeilboot en de soort kleed. Ik heb toen contact opgenomen met Kledingreparatie Vinkeveen en zij hielpen mij met alles. Ik maakte me geen zorgen en kon alles makkelijk aan hun overlaten.

Peter Hobden

Voor mijn kledingreparatie ben ik de vaste klant bij hun! Goede communicatie en mijn bestelling wordt altijd op tijd afgeleverd.

Richard

Ze zijn altijd goed bereikbaar en staan je graag te woord.

Frank

NEEM CONTACT MET ONS OP