[trx_sc_layouts_cart type="default" text="" hide_on_mobile="" id="" class="" css=""]

ONZE WERKWIJZE

Wij staan voor kwaliteit en professioneel
Kledingreparatie Vinkeveen staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn gevestigd in Vinkeveen.

Voor alle allround zeilwerk zo als, kappen, dekkleden, zeilen etc. heeft u bij Kledingreparatie Vinkeveen een keuze uit vele kleuren. Daarnaast werken wij met kwalitatief hoogstaande materialen.

Wij maken enkel maatwerk producten en zien persoonlijke communicatie derhalve als een belangrijk punt. Onze prijzen zijn afhankelijk op het aantal vierkante meters materiaal en uw verder wensen zoals ritsen, ramen, bevestigingen etc.

Opmeting en mal
Door uw boot goed in te meten en mal ontstaat een net uitgangspunt voor de kap. Dit kan zowel op de ligplaats van uw boot als bij ons bij de werkplaats. Daar zijn wij heel flexibel in.

Stikken
Met onze speciale naaimachines, zijn alle delen vervolgens aan elkaar gestikt. Daarvoor maken wij gebruik van katoendraad om ervoor te zorgen dat de naden waterdicht zijn. De stiknaden zwellen na verloop van tijd op en zorgen zo voor een volledig waterdicht geheel. De ramen zijn eveneens gestikt.

Afmonteren
Wij hebben speciale machines waarmee wij zorgen dat onze producten zeer sterk gestikt worden.
Zowel de ramen als alle andere delen worden zeer nauwkeurig gestikt.
De stik naden zwellen na verloop van tijd dicht en zijn dan volledig waterdicht. U kunt dus gerust genieten genieten van uw nieuwe bootkap.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Ik liep vast met mijn Zeilboot en de soort kleed. Ik heb toen contact opgenomen met Kledingreparatie Vinkeveen en zij hielpen mij met alles. Ik maakte me geen zorgen en kon alles makkelijk aan hun overlaten.

Peter Hobden

Voor mijn kledingreparatie ben ik de vaste klant bij hun! Goede communicatie en mijn bestelling wordt altijd op tijd afgeleverd.

Richard

Ze zijn altijd goed bereikbaar en staan je graag te woord.

Frank

Foto's